![]()
| 
	 
			  | 
		
	
| 
			 Recept 122... Tikka masala viscurry met zeevruchten.  | 
		
| 
			 Ingrediënten voor 4 personen:  | 
		
| 
			 500 g broccoli  | 
		
| 
			 Bereiding:  | 
		
| 
			 Broccoli in roosjes verdelen, steel in dunne plakken snijden. Broccoli in kokend water met zout naar smaak 3 min. koken. Afgieten. Uien pellen en in partjes snijden. Olie in hapjespan verhitten. Hierin uien 3 min. bakken. Broccoli en zeevruchten toevoegen en 3 min. verwarmen. Saus erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Naanbroden volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Viscurry in 4 kommen scheppen. Yoghurt erover verdelen en met kerriepoeder bestrooien. Naanbrood erbij geven. 
 
  | 
		
	
	![]()