![]()
| 
	 
			  | 
		
	
| 
			 Recept 121... Milde viscurry met sperziebonen-mangosalade.  | 
		
| 
			 Ingrediënten voor 4 personen:  | 
		
| 
			 300 g 
			basmatirijst  | 
		
| 
			 Bereiding:  | 
		
| 
			 In pan met 500 
			ml kokend water rijst in 15 min. gaarkoken. Sperziebonen in 6-8 min. 
			beetgaar koken. Citroen schoonboenen, schil raspen en citroen 
			uitpersen. Kabeljauw bestrooien met zout en peper en besprenkelen 
			met 1 el citroensap. In koekenpan 2 el olie verhitten, kerriepoeder 
			erdoor roeren en kabeljauw erdoor scheppen. Vis 3 min. bakken, 
			blokjes halverwege voorzichtig keren. Kokosmelk en citroenrasp 
			toevoegen en vis nog 5 min. zachtjes laten stoven. Zout en peper 
			naar smaak toevoegen. Intussen mango schillen en vruchtvlees in 
			blokjes snijden. In schaal dressing maken van 2 el citroensap met 3 
			el olie, zout en veel peper. Sperziebonen afgieten en met mango door 
			dressing scheppen. Rijst op vier borden scheppen en viscurry erover 
			verdelen. Salade ernaast scheppen. 
 
  | 
		
	
	![]()