| 
			 Verwarm de oven 
			voor op 180 °C. 
			Leg de wraps op 2 met bakpapier beklede bakplaten en bestrijk met 
			1/3 van de olie. Bak in ca. 8 min. krokant. 
			Was ondertussen de tomaten en komkommer en snijd in blokjes van 1 
			cm. Meng de blokjes met de salsa. Snijd de avocado’s overlangs 
			doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel 
			uit de schil. Plet het vruchtvlees met een vork en breng royaal op 
			smaak met peper en eventueel zout. 
			Meng de picadillo en bloem in een diep bord. Snijd de vis in stukken 
			van 4 cm en wentel door het picadillo-bloemmengsel. Verhit de rest 
			van de olie in een koekenpan en bak de vis in 3-4 min. goudbruin en 
			gaar. 
			Verdeel de wraps over de borden. Besmeer met de avocado en verdeel 
			achtereenvolgens de rodekool, tomaten-komkommersalsa en vis erover. 
			
 
      
			  |