| 
			 Snijd de prei in 
			ringetjes, snijd van de asperges de onderkant af en snijd 
			ze in 3 cm lange schuine stukken; houd de kopjes apart. 
			Verhit de boter en de olie samen, bak de prei hierin omscheppend en 
			pers het 
			teentje knoflook erboven uit. 
			Voeg de aspergestukjes (de kopjes niet) en de rijst toe en bak die 
			omscheppend 2 minuten mee, schenk er dan de bouillon bij en laat 
			alles 5 minuten koken. 
			Zet de pan op een vlamverdeler en laat de rijst in ñ 10 minuten 
			garen. 
			Snijd de vis in mooie stukjes en schep die samen met de mosselen 
			door de rijst. 
			Leg de aspergekopjes erop en warm alles met het deksel op de pan nog 
			5 
			minuten door. 
			Breng op smaak met zout en peper en bestrooi het geheel met de 
			dille. 
 
 
 
      
			  |