Een zelfgemaakte
maaltijdsalade heeft als voordeel dat je het zo lekker kan maken als
je zelf wilt. Je weet wat er in zit, en het is een volwaardige
hoofdmaaltijd, met stokbrood, rijst of pasta, alles kan, en die erg
in trek zal zijn.
1 ciabattabrood
200 gram champignons
200 gram veldsla
300 gram biefstuk
1 theelepel mosterd
4 eetlepels balsamico azijn
4 eetlepels mayonaise
1 blikje tomatenpuree
8 zongedroogde tomaten op olie
zwarte peper |
Masseer de biefstukken in
met zwarte peper en de olie van de zongedroogde tomaten.
Snijd de tomaten in reepjes en de champignons in vieren.
Maak een dressing van de azijn, mosterd, mayonaise, tomatenpuree en
wat tomatenolie.
Bak het vlees en de champignons.
Serveer het vlees op een bedje van sla en tomaatjes, met de
champignons en serveer de dressing erbij.
Eet het brood daarbij in repen. 
|