| Doe de rijst met 
			wat zout in een kom met kokend water, roer even door enlaat staan tot het is afgekoeld.
 Giet de dan af en zet hem apart.
 Verhit de boter of olie in de pan, voeg het gesneden vlees toe en 
			bak dit lichtbruin.
 Voeg dan, al roerend, de pijnboompitten, de ui, de knoflook en de in 
			blokjes
 gesneden courgette toe en laat het geheel, onder af en toe roeren, 
			op matig
 vuur ± 5 minuten staan.
 Voeg hierna de geweekte en uitgelekte rozijnen, zout, peper, de 
			suiker en de
 kippenbouillon toe, roer het geheel even door en voeg de rijst toe.
 Roer nogmaals door en breng het aan de kook.
 Laat zacht doorkoken tot het vocht bijna geheel is geabsorbeerd en 
			doe er
 dan de piment en de kaneel bij.
 Laat onder af en -toe roeren op laag vuur nog ± 10 minuten 
			doorkoken.
 Zet het vuur uit, doe het deksel op de pan, laat een paar minuten 
			staan en
 voeg vlak voor het serveren de dille toe.
 
			 |