| Bebloem de 
			kalfsvleesreepjes en strooi er naar smaak gemalen peper over. Tip: doe de bloem en peper in een zak, voeg de reepjes toe, beetje 
			lucht in de zak blazen, zak dichtknopen en schudden. Op deze manier 
			verdeelt u gemakkelijk de bloem over de reepjes of blokjes. Snijd de 
			bosuitjes in ringetjes. Laat eventueel twee bosuitjes heel, die 
			blancheert u en serveert u als garnering bij het gerecht. Snijd de 
			champignons in plakjes.
 Verwarm in een wok of hapjespan de olijfolie. Fruit kort de 
			ringetjes bosui en plakjes champignons en voeg de bebloemde 
			kalfsvleesreepjes toe. Roerbak totdat het kalfsvlees licht bruin is 
			gekleurd. Voeg daarna de slagroom toe en verwarm het geheel.
 Voor de liefhebber: voeg stukjes gorgonzola toe.
 Lekker met rostirondjes.
 
 |