| Wrijf het runderbraadstuk 
			in met zout, peper en pimentpoeder.Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
 Maak intussen de uien, de knoflook, de bleekselderij en de paprika
 schoon en snijd ze heel klein. Halveer de Spaanse peper, verwijder 
			de
 zaadjes en snijd de peper fijn. Leg het vlees op een bord. Bak alle
 gesneden groenten circa 4 minuten in het bakvet.
 Roer de salsasaus, mosterd, kaneel en het bier erdoor. Breng de saus 
			aan
 de kook. Leg het vlees erin en smoor het met het deksel schuin op de 
			pan
 in circa 1 uur zachtjes gaar. Leg het vlees op een plank en laat het
 circa 5 minuten rusten. Kook de saus eventueel op hoog vuur in tot 
			deze
 wat dikker begint te worden. Bind de saus eventueel met allesbinder.
 Snijd het vlees in plakken. Leg deze dakpansgewijs op een warme 
			schaal
 en schep er wat saus over. Garneer met toefjes peterselie. Lekker 
			met
 rijst en tomaten gevuld met ma‹s.
 
			  
	 
 |