| Snijd de tofu in 
			repen.Meng de sojasaus, sesamolie en rijstwijn en laat de tofurepen daarin
 marineren.
 Kook de rijst 20 minuten in gezouten water en laat hem uitlekken.
 Maak de paprika en de courgette schoon en snijd de groenten in 
			repen.
 Schil de ui en snijd hem in smalle partjes.
 Spoel de mungoscheuten onder heet stromend water af.
 Rooster de cashewnoten zonder vetstof in een koekenpan met 
			anti-aanbaklaag
 goudbruin.
 Laat de tofurepen uitlekken (bewaar de marinade), bak ze in de hete 
			olie
 goudbruin en schep ze uit de pan.
 Roerbak nu de paprika- en courgetterepen en de ui ± 5 minuten.
 Voeg de scheuten, de tofu-repen, de rijst en de cashewnoten toe en 
			roerbak
 nog 3 minuten.
 Giet er de marinade bij en kruid met peper en zout.
 
			  
	 
			
 |