| 250 g tahoe in 
			blokjes van ± 1 cm1-2 eetlepels Indiase kruidenpasta (Patak's, pot)
 1 1/2 eetlepel maïzena
 2 eetlepels (zonnebloem)olie
 1 fijngesneden grote ui
 1 fijngesneden teentje knoflook
 2 grote geschilde aardappelen in blokjes van ± 1 cm
 250 g wortel in stukjes
 250 g bloemkool in roosjes
 150 g doperwten (diepvries)
 1 blik gepelde tomaten (± 400 g), fijngesneden
 zout, peper
 | 
		
			| Schep in een kom 
			de tahoe met de kruidenpasta en de maïzena om en laat ± 5minuten marineren.
 Verhit de olie en bak hierin de ui en de knoflook omscheppend ± 2 
			minuten.
 Voeg de aardappel toe en bak die ± 10 minuten met het deksel op de 
			pan.
 Schep af en toe om.
 Voeg het tahoemengsel toe en bak die ± 5 minuten mee tot de tahoe 
			knapperig
 is.
 Voeg de wortel, bloemkool, doperwten en tomaat toe en laat het 
			gerecht nog ±
 5 minuten stoven.
 Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
 Houd 1/3 van het gerecht apart voor de Indiase groentesoep (Recept).
 
 |