| Bestrooi het vlees met 
			zout en laat het op kamertemperatuur komen. Maak de peultjes en de 
			spruiten schoon. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de dikke steel 
			en snijd deze enkele malen in de lengte door. Halveer de tomaatjes.Verhit de boter in een koekenpan en bak het vlees op een matige 
			hittebron in ca. 15 minuten gaar. Draai het halverwege de baktijd 
			om. Schep het vlees uit de pan. Giet de bouillon en slagroom bij het 
			braadvocht en breng aan de kook. Laat de saus ca. 3 minuten zachtjes 
			koken. Kook, in lichtgezouten water, de spruiten in ca. 8 minuten en 
			de peultjes en de broccoli in ca. 5 minuten beetgaar. Giet de 
			groenten af. Meng groenten, tomaatjes, peterselie, citroensap en 
			honing door elkaar. Verdeel de met peper bestrooide tournedos over 
			de borden. Schep de saus om het vlees heen. Verdeel de groenten over 
			de borden.
 Tip:
 Serveersuggestie: Eet hier beetgaar gekookte pasta, bijvoorbeeld 
			tagliatelle of gekookte of gebakken krielaardappeltjes bij.
 
 |