


 Kerstrecept 25
 
Kerstrecept 25
| Lamskoteletjes met een saus van rode wijn en chocolade | 
| Ingrediënten voor 4 personen: | 
| 1 sjalotje, 2 dl rode 
			wijn, 1 pot vleesfond (380 ml), 6 takjes tijm  | 
| Bereiding: | 
| Sjalotje pellen en 
			snipperen. In pan wijn met fond, sjalotje en 2 takjes tijm aan de 
			kook brengen en vocht op hoog vuur inkoken tot ca 1/3 deel over is 
			(= ca 2 dl). Lamskoteletjes bestrooien met zout, peper en 
			nootmuskaat en bestrijken met olie. Sesamzaad in diep bord strooien. 
			Koteletjes met beide kanten in sesamzaad drukken. Chocolade in 
			stukjes breken.  
 | 
	 
   
	 
 
	 
  
	 
  
	
	    
	
Fijne feestdagen en eet lekker !

    