


 Kerstrecept 23
 
Kerstrecept 23
| Kalkoenragout | 
| Ingrediënten voor 8 personen: | 
| 800 g kalkoenfilet | 
| Bereiding: | 
| Snijd de kalkoenfilet in 
			blokjes van circa 2x2 cm. Snijd de champignons in plakjes. Snipper 
			de ui en de knoflook. Verhit de olie (en de boter) en bak de 
			kalkoenblokjes in twee of drie porties rondom aan. Schep ze uit de 
			pan. Laat het spek kort uitbakken. Voeg de champignons toe en laat 
			circa 5 minuten bakken. Voeg de ui toe en laat glazig fruiten. Laat 
			de knoflook, de dragon en de tijm kort mee fruiten. Blus af met de 
			bouillon of de fond en met de wijn en doe het vlees terug in de pan. 
			Laat met het deksel op de pan circa 15 minuten stoven (niet koken!). 
 | 
	 
   
	 
 
	 
  
	 
  
	
	    
	
Fijne feestdagen en eet lekker !

    