


 Kerstrecept 21
 
Kerstrecept 21
| Kerstpasta met kip en gorgonzolasaus | 
| Ingrediënten voor 4 personen: | 
| 8 tomaten, 2 sneetje oud 
			witbrood, ½ zakje verse peterselie (á 30 g), 5 eetl. olijfolie extra 
			vierge met knoflook en chilipeper  | 
| Bereiding: | 
| Oven op 200ºC voorverwarmen. Tomaten schoonmaken, halveren en in ovenschaal leggen. Korsten van brood snijden en brood (eventueel in keukenmachine) verkruimelen. Peterselie fijn knippen en door broodkruim mengen. Broodkruim over tomaten verdelen en met 3 eetl. olie besprenkelen. Tomaten in midden van oven 15 min. bakken. Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilets met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilet in 12 min. gaar en bruin bakken. In steelpan crème fraîche met gorgonzola laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met saus, kipfilet en tomaten serveren. 
 | 
	 
   
	 
 
	 
  
	 
  
	
	    
	
Fijne feestdagen en eet lekker !

    