


 Kerstrecept 14
 
Kerstrecept 14
| Varkensschnitzel gevuld met appel, peer en noten | 
| Ingrediënten voor 4 personen: | 
| 1/2 elstar appel, 
			geschild, klokhuis eruit | 
| Bereiding: | 
| Snijd de appel en peer in 
			zeer dunne plakken en besprenkel ze met een paar druppels calvados. 
			Snijd de bleekselderij in zeer dunne schijfjes en hak de noten grof. 
			Leg de schnitzels op een snijplank, leg er een stuk plasticfolie op 
			en sla ze met de achterkant van een koekenpan of deegroller nog iets 
			platter. Bestrooi ze rondom royaal met zout en peper en beleg ze met 
			een paar plakken appel en peer en wat stukjes bleekselderij en 
			noten. Rol de schnitzels voorzichtig en losjes op en bind ze vast 
			met een paar stukjes touw. 
 | 
	 
   
	 
 
	 
  
	 
  
	
	    
	
Fijne feestdagen en eet lekker !

    