| Kook de noedels 
			gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.Maak de groente schoon.
 Snijd de ui in snippers en de courgette in kleine blokjes.
 Snijd de tilapia in blokjes.
 Verwarm de olie en fruit hierin de ui met de currypasta tot het 
			mengsel gaat geuren.
 Voeg de courgette toe en smoor de groente 5 minuten mee.
 Schep er de blokjes vis en de doperwtjes door en laat het geheel in 
			enkele minuten gaar worden.
 Schep de uitgelekte noedels er door en verwarm het geheel al 
			omscheppend.
 Maak het op smaak met wat citroensap en sojasaus.
 Voedingswaarden per persoon
 
 
				
					
						| 
							
								| Voedingswaarden per persoon |  
								|  | Recept | Menu |  
								| Energie | 530
								kcal | 530
								kcal |  
								|  | 2226
								kj | 2226
								kj |  
								| Eiwit | 35 
								gram | 35 gram |  
								| Koolhydraten | 75 
								gram | 75 gram |  
								| Vet | 10 
								gram | 10 gram |  
								| Verzadigd vet | 1 
								gram | 1 gram |  
								| Vezels | 8 
								gram |  
 |  |