| Schil de 
			aardappelen en kook ze in weinig water met een beetje zout gaar. 
			Warm de oven voor op 180ºC.Maak de wortelen schoon en snijd ze in plakken. Maak het sjalotje 
			schoon en snijd het klein. Fruit de sjalot in de margarine en voeg 
			de wortel toe. Stoof de wortel 5 minuten mee en maak dit op smaak 
			met een beetje zout. Maak van het zakje saus een saus volgens de 
			gebruiksaanwijzing. Stamp de gare aardappelen fijn en maak er met 
			hete melk, peper, weinig zout en nootmuskaat een puree van. Snijd de 
			vis in blokjes en bestrooi ze met peper en weinig zout. Schep de 
			wortelen in een ovenvaste schaal en leg de vis erop. Schenk de 
			dillesaus erover en dek dit af met de aardappelpuree. Laat het 
			gerecht in de hete oven in ca. 30 minuten gaar worden en bruin 
			kleuren.
   
				
					
						| 
							
								| 
								Voedingswaarden per persoon  |  
								|  | Recept | Menu |  
								| Energie | 540
								kcal | 540
								kcal |  
								|  | 2268
								kj | 2268
								kj |  
								| Eiwit | 35 gram | 35 gram |  
								| Koolhydraten | 70 gram | 70 gram |  
								| Vet | 10 gram | 10 gram |  
								| Verzadigd vet | 3 gram | 3 gram |  
								| Vezels | 10 gram |  
						 |  |