| Verhit de olie 
			in een gietijzeren pan (of een pan met anti-aanbaklaag) tot er een 
			lichte walm afkomt.Neem de pan van het vuur en voeg de uie- en komijnzaadjes toe.
 Voeg, zodra de zaden beginnen te knappen, de knoflook toe en zet de 
			pan weer op half vuur.
 Doe de zwarte peper en de kurkuma erbij, roer flink en voeg de 
			aardappelblokjes en de groene chilipeper toe.
 Bak de aardappelen 2-3 minuten onder voortdurend omscheppen.
 Zet het vuur op laag, leg het deksel op de pan en laat de 
			aardappelen in 12-15 minuten gaar worden.
 Schep af en toe om.
 Maal het maanzaad in een koffiemolen vrij grof en voeg het aan de 
			aardappelen toe.
 Zet het vuur op half en bak het mengsel van aardappel en maanzaad 
			nog 5-6 minuten.
 Schep vaak om.
 Voeg het zout toe, schep om en neem de pan van het vuur.
 
			 
	  
 |