| Kook de spinazie 
			± 5 minuten in ruim kokend water, laat uitlekken en snijd de 
			bladeren in grove repen.Verhit de boter in een koekenpan en bak de ui hierin in 6-7 minuten 
			glazig.
 Voeg de spinazie en 1 theelepel zout toe bak en onder regelmatig 
			roeren ± 15 minuten tot het vocht van de spinazie is verdampt.
 Schenk de bouillon erbij en laat het vocht even mee sudderen, maar 
			laat het niet verdampen.
 Maak 4 kuiltjes in de spinazie en breek in elk kuiltje 1 ei.
 Strooi peper over de eieren, dek de pan af en laat de eieren 
			stollen.
 Serveer met knoflookyoghurt en rijst met lamsvlees (Recept) of aardappelsalade (Recept).
 Knoflookyoghurt:
 Meng 300 g Turkse of Griekse yoghurt met 3 geperste teentjes 
			knoflook, zout en peper.
 
 |