| Pel en snipper 
			de ui. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak hierin de garnalen 
			in enkele minuten gaar. Schep ze uit de pan en zet ze even apart.
 Bak in dezelfde pan de uisnippers even aan. Schenk dan 700 ml water 
			in de wok en roer hier de ongekookte rijst en de kruidenmix 
			doorheen. Breng dit aan de kook. Laat de rijst op laag vuur, met het 
			deksel op de pan in 20 minuten het water opnemen en gaar worden.
 Kook ondertussen de sperziebonen beetgaar en giet ze af in een 
			vergiet. Meng in een pannetje 150 ml koud water met de Gado Gado 
			saus en breng dit al roerend aan de kook. Meng de sperziebonen 
			erdoor en laat het nog 1 minuut zachtjes pruttelen.
 Snijd de komkommer in plakjes. Meng de dressing uit het pakket met 3 
			eetlepels olie, 1 eetlepel azijn en 3 eetlepels water en schep dit 
			door de komkommerplakjes.
 Schep op het laatst de garnalen weer door de nasi en garneer het 
			gerecht met wat seroendeng. Geef de Gado Gado boontjes en 
			komkommersalade er apart bij.
 
			 |