| Borstel de champignons 
			schoon en halveer ze of snijd ze in vieren (afhankelijkvan de grootte); laat de kleine champignons heel.
 Pel en snipper de ui en de teentjes knoflook.
 Schil de gember en snijd hem in stukjes.
 Pureer de ui, knoflook en gember met 3 eetlepels water in een 
			keukenmachine
 of met een staafmixer tot een glad mengsel.
 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak de champignons ± 3 
			minuten.
 Doe de champignons in een kom en veeg de wok met keukenpapier 
			schoon.
 Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de uienpuree ± 3 
			minuten.
 Voeg lepel voor lepel de yoghurt toe en bak elke lepel ± 30 seconden 
			mee.
 Roer er de tomatenpuree en de gemalen koriander door en voeg de 
			doperwten, 3
 dl water en de champignons met hun vocht toe.
 Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het gerecht ± 5 
			minuten
 zachtjes pruttelen.
 Breng het met zout en chilipoeder op smaak en strooi er de 
			gesnipperde
 koriander (of peterselie) over.
 Lekker met rijst.
 
 |