| Pel de uien en snijd ze 
			grof.Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de uien langzaam 
			goudgeel; roer regelmatig.
 Snijd het vlees in grote dobbelstenen en roer deze samen met het 
			paprikapoeder en de knoflook goed door de uien.
 Bestrooi het geheel met zout naar smaak en (voor de liefhebbers) met 
			een mespunt scherpe paprikapoeder of peper.
 Giet er een scheutje water bij, sluit de pan en laat het geheel 1 
			uur voorzichtig op een klein vuur stoven.
 Voeg zo nodig extra vocht bij.
 Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in niet te 
			kleine stukken.
 Dompel de tomaten enkele tellen in kokend water, ontvel ze en snijd 
			ook deze in grove stukken.
 Meng de paprika's en tomaten door het ui-gerecht, breng het opnieuw 
			aan de kook en stoof het geheel nog eens 1/2 uur.
 Proef en voeg zo nodig nog wat zout toe.
 Geef hier stokbrood, macaroni of gekookte aardappelen bij.
 
 |