
| 
			 | 

	
| Recept 43, Griekse Kip Stoofschotel. 
 
 
 | 
| Ingrediënten voor 4 personen: | 
| 4 Kipfilets, 1 kopje olijfolie, 2 uien, 2 á 3 tenen knoflook grof gesneden, 3 eetlepels kerrie madras, 1 liter kippenbouillon, 1 pond sperziebonen, 1 kg aardappelen, zout/peper | 
| Bereiding: | 
| Uien snijden knoflook. 
			Aardappelen schillen. Boontjes doppen. Bereidingswijze 1 kopje 
			olijfolie in de pan warm laten worden, uien en knoflook erin met 3 
			eetlepels kerrie madras. (Kerrie madras is nogal pittig, dus 
			eventueel iets minder gebruiken of een mildere kerrie). Kipfilet in 
			stukken erin en rondom bakken. Dan 1 liter kippenbouillon erbij de 
			sperziebonen en aardappelen erbij en dit 1 uur laten stoven. 
 | 
	
	