| Verwarm de oven voor op 
			200ºC.Doe het gehakt, de beschuit, het ei, het zout en de kruiden in een 
			kom en
 kneed er een stevige massa van.
 Kneed er vervolgens de ham- en kaasblokjes door en maak er een 
			langwerpig
 broodje van.
 Leg de plakjes katenspek dakpansgewijs naast elkaar, zodat er als 
			het ware
 één grote plak ontstaat.
 Leg daarop het gehaktbroodje en vouw het katenspek eromheen. Het is 
			de
 bedoeling, dat u helemaal geen gehakt meer ziet.
 Leg het gehaktbroodje op een bakplaat, verdeel de geraspte kaas 
			erover en bak
 het broodje 35 minuten.
 U kunt er warm plakken van snijden en serveren met bijvoorbeeld 
			gebakken
 aardappelen en een frisse salade met lichtzure dressing.
 Tip: In plaats van het 'grote' broodje voor 4 personen kunt u van 
			het mengsel
 ook 4 kleine broodjes maken. Of zelfs 16 zeer originele 
			borrelhapjes.
 Laat in dat geval het omwikkelen met katenspek achterwege.
 De baktijd is natuurlijk korter, namelijk 20 minuten.
 Of zet ze zolang onder de grill tot de kaas gaat kleuren.
 
 |