| Kook de rijst 
			volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af, doe de 
			deksel op de pan en laat rustig staan. Pel en snipper de teentjes 
			knoflook. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de aubergine en 
			courgette in halve plakjes. Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei en de helft van de 
			knoflook. Draai er 20 kleine balletjes van.
 Verhit de margarine in een wok of hapjespan en bak hierin in 5 min. 
			de gehaktballetjes rondom goudbruin. Voeg de ui, de rest van de 
			knoflook, de courgette, de aubergine toe. Laat het geheel onder af 
			en toe omscheppen in ca. 10 min. gaar worden.
 Maak de stroganoffsaus klaar volgens de aanwijzingen op de 
			verpakking. Voeg de saus toe aan de gehaktballetjes en de groenten 
			en warm de saus kort mee.
 Verdeel de rijst over vier grote borden en schep de Stroganoff 
			ernaast.
 
 |