| 250 g goed 
			uitgelekte zuurkool300 g grof geraspte aardappelen (was de aardappelrasp niet zo blijft 
			het zetmeel behouden, waardoor u een goed samenhangend mengsel 
			krijgt)
 2 bosuitjes in ringetjes
 150 g geraspte Emmentaler
 2 theelepels kummelzaadjes
 1 ei
 peper, zout
 50-60 g boter
 | 
		
			| Schep de 
			zuurkool met de geraspte aardappelen, de bosui, de kaas, de kummel, 
			het losgeklopte ei en wat peper en zout door elkaar, zodat het een 
			stevige massa wordt.Verhit steeds wat boter in een grote koekenpan en schep er 3-4 
			bergjes zuurkool-aardappelmengsel in.
 Druk de bergjes een beetje plat en bak de koekjes in ± 5 minuten aan 
			beide kanten goudbruin en gaar.
 Houd de koekjes warm in een op ± 150ºC voorverwarmde oven.
 Lekker met een gemengde salade, bijv. van frisée, paprika, tomaat en 
			rode ui.
 
 |