| Maak in de vette rand van 
			de biefstukken met een scherp mesje enkele inkepingen, bestrooi ze 
			met peper en zout, besprenkel ze met citroensap en leg ze op elkaar 
			in de natgemaakte Römertopf.Bak in een koekenpan de in ringen gesneden uien in de hete boter 
			goudgeel, verdeel deze met de in vieren gesneden tomaat over het 
			vlees en giet er de zure room over.
 Leg het deksel op de schotel, plaats hem in een koude oven en stel 
			de oven in op 220ºC.
 Smoor het vlees mals en leg het op een verwarmde schotel.
 Doe het vocht over in een pannetje, bind het met de aangemengde 
			bloem en maak de saus af met het citroensap, het paprikapoeder en zo 
			nodig wat bouillon.
 Dien deze schotel op met aardappelpuree en sla of fijne groente.
 Variatie:
 Bestrijk de vleeslagen met ansjovispasta en strooi er kappertjes 
			en/of in schijfjes gesneden olijven over.
 
 |