| 1 Turks brood, 4 
			grote plakken pittige kaas, 4 plakken schouderham of 8 plakken 
			salami, 2 bosuitjes , beetje cayennepeper, 2 eieren, beetje melk, 
			olijfolie | 
		
			| Voorbereiding:Snij het brood in 4 gelijke stukken en snij ze overlangs open zodat 
			er n soort envelopje ontstaat. vul met de plakken ham/salami, daarop 
			de gesnipperde bosui, bestrooi met een beetje cayenne, daarop de 
			kaas. dichtvouwen en ervoor zorgen dat niets van de vulling te zien 
			is.
 Bereidingswijze:
 Klop de eieren los met wat melk ( evt. wat peper en zout) en giet 
			dit mengsel over het brood. voorzichtig keren zodat alles bedekt is 
			met het eiermengsel. de olie verhitten en dan op een matig vuur om 
			en om bakken. ong. 10 min.
 Serveertips:
 De meer Turkse versie is met feta, biber tursu (pepers in het zuur) 
			en Turkse rundersalami, (persoonlijk mijn favoriet ,maar niet 
			iedereen houdt van feta en pepers).
 
			 |