| Verwarm de oven 
			voor op 140ºC.Breng in een pan water aan de kook. Kerf de tomaten aan de boven- en 
			onderkant kruislings in. Dompel de tomaten met een schuimspaan in 
			het kokende water en laat ze 1 minuut meekoken zodat het velletje 
			los komt. Haal ze uit het water en spoel ze na met koud water. 
			Ontvel de tomaten, halveer ze en verwijder het vruchtvlees.
 Snijd de paprika, tomaat en komkommer in mooie blokjes van ongeveer 
			1 cm.
 Pel en snipper de rode ui. Snijd de bieslook fijn.
 Meng de yoghurt met het poeder voor de saus en de bieslook.
 Verwarm de pannenkoeken in de oven. Verwarm een koekenpan met 
			olijfolie, bak hierin de rode ui en paprika. Voeg vervolgens de 
			tomaat en komkommer toe en roerbak ca. 2 minuten.
 Bak de rundvleesreepjes met wat olijfolie gaar en breng op smaak met 
			zout en peper. Voeg hier de kruiden aan toe en meng de groenten er 
			doorheen.
 Smeer de pannenkoek in met de yoghurt-bieslook saus. Schep de 
			rundvleesreepjes met de groenten erop. Rol de pannenkoeken op en eet 
			smakelijk!
 
 |