| 300 gram witte 
			rijst (bij voorkeur Thaise, jasmijn of basmati) 400 gram verse zalm, in blokjes gesneden
 1 verse rode peper
 1 limoen
 10 eetl. Thaise vissaus
 Lichte sojasaus
 Koriander, grof gesneden
 | 
		
			| Kook de rijst 
			naar gebruiksaanwijzing. Maak de marinade, door de peper klein te snijden, de limoen in 
			partjes te snijden en deze beide te mixen met de vissaus en 
			sojasaus. Roer alles goed door elkaar.
 Snij de zalm in blokjes. Mix deze met de marinade en laat deze een 
			tijdje (15 min.) trekken op kamertemperatuur.
 Wok de zalm op hoog vuur, voor ongeveer 2 min. Schud gedurende die 
			minuten af en toe om.
 Blus het geheel af met nog wat extra sojasaus en de gesneden 
			koriander.
 Tip:
 Lekker met mee gewokte snijboontjes of gestoomde brocoli.
 
 |