| 300 g spaghetti350 g kipfilet
 1 ui
 2 tenen knoflook
 300 g broccoli
 2 eetl olijfolie
 125 ml room
 1 zakje Knorr Mix voor Spaghetti
 2 theel. Italiaanse kruiden (gedroogd)
 2 in blokjes gesneden. tomaten, om te garneren
 2 eetl. pijnboompitten, om te garneren
 50 g Parmezaanse kaas in grove krullen, om te garneren
 | 
		
			| Kook de 
			spaghetti beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de 
			kipfilet in plakken. Snipper de ui en hak de knoflook. Verdeel de 
			broccoli in kleine roosjes. Snijd de tomaten in blokjes.Verhit de olijfolie en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Bak al 
			omscheppend de ui, de knoflook en de broccoli mee. Voeg 400 ml 
			water, de room, de inhoud van het zakje Knorr Mix en de gedroogde 
			Italiaanse kruiden toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet 
			het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
 Serveer de spaghetti met de saus. Garneer met de tomaten, de 
			pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.
 
 |