| Verwarm de oven 
			voor op 200ºC.Vet een cake- of broodvorm in en leg de gevulde olijven er 
			gelijkmatig verdeeld in.
 Laat de ratatouille even in een zeef uitlekken, zodat het mengsel 
			niet meer zo vochtig is.
 Doe het gehakt in een kom.
 Snipper de ui.
 Leg de sneetjes brood op een bord en giet er wat water over.
 Laat ze even weken, knijp de sneetjes dan uit en voeg ze met de 
			gesnipperde
 ui, de peterselie, de eieren, het paprikapoeder en peper en zout aan 
			het gehakt toe.
 Kneed alles goed door elkaar.
 Verdeel de helft van het gehakt over de olijven in de vorm en druk 
			het losjes aan.
 Leg de ratatouille op het gehakt en verdeel de rest van het gehakt 
			hierover.
 Zet de niet afgedekte vorm in het midden van de oven en bak het 
			gehaktbrood in 55 minuten gaar.
 Lekker met aardappelpuree.
 
			 |