| Bestrooi de 
			aubergineplakken met zout en laat ze ± 30 minuten staan.Fruit de uien ± 5 minuten in een braadpan in 1 eetlepel hete olie, 
			voeg de wortel en bleekselderij toe en bak nog ± 3 minuten.
 Roer het gehakt erdoor, blus af met de wijn en voeg de tomaten met 
			sap, de tijm en de peterselie toe.
 Laat de saus ± 45 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan.
 Verwarm de oven voor op ± 200ºC.
 Spoel de aubergines af en dep ze droog.
 Bestrijk ze met de rest van de olie en grilleer ze om en om in de 
			oven met de grill op de hoogste stand tot er blazen op komen.
 Leg in een ovenschaal om en om lagen gehaktsaus en schijven 
			aubergine.
 Maak de witte saus volgens de gebruiksaanwijzing, voeg 2/3 van de 
			kaas toe roer de eidooiers erdoor en schenk de saus over het 
			gerecht.
 Verdeel de rest van de kaas erover.
 Bak de moussaka 45-55 minuten in de oven.
 Geef er een frisse groene salade bij.
 
 |