| Runderlappen met 
			champignonsVoorbereiding
 De vleeslappen licht behameren en met peper en zout inwrijven. De 
			olie in
 een pan op grote pit heet maken en het vlees daarin aan de ene kant 
			4 - 5
 minuten stevig aanbraden, keren en ook aan de andere kant 5 minuten
 aanbraden.
 
 Bereidingswijze
 De ui schillen en snipperen. Met de tomatenpuree toevoegen, licht 
			met bloem
 bestuiven en dan al roerende de rode wijn en de vleesbouillon erbij 
			gieten.
 Vijf minuten laten koken, de champignons met vocht toevoegen en dan 
			de saus
 met peper, zout en paprikapoeder pikant op smaak brengen. Nog een 
			keer laten
 doorkoken. De vleeslappen in de saus leggen, de pan afsluiten en op 
			een
 kleine pit (naar gelang het soort vlees) in 20 - 35 minuten gaar 
			laten
 smoren.
 Serveertips
 Het liefst op een voorverwarmde schaal opdienen.
 
 |