| Bak de 
			aubergines in een bodempje olie lichtbruin en laat ze uitlekken.Bak de ui in 1 eetlepel olie ± 10 minuten.
 Doe het gehakt erbij en bak het rul.
 Voeg de tomaat, een mespuntje kruidnagel, zout en peper toe.
 Laat het vocht verdampen.
 Smelt de boter in een steelpan, roer er de bloem door en laat dit 
			een paar minuten zacht bakken.
 Breng het met de melk al roerend aan de kook en klop tot een 
			gebonden saus ontstaat.
 Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
 Laat de helft van de kaas in de saus smelten en roer er de eidooier 
			door.
 Verwarm de oven voor op 175ºC.
 Vul de ovenschaal om en om met lagen gehaktmengsel en aubergine 
			(bestrooid met zout en peper).
 Schenk er de kaassaus over en bestrooi met een mengsel van 
			paneermeel en kaas.
 Druppel er een beetje olie over.
 Bak het gerecht in de oven ± 45 minuten.
 Geef er stokbrood of gekookte rijst bij.
 
 |