| Snijd de 
			kipfilets in blokjes en de komkommer in schijfjes. Pel de rode uien 
			en snijd ze in partjes. Laat de maïs uitlekken in een vergiet. Kook 
			de sperziebonen ongeveer 4 minuten.Bak de kip met een scheutje olie bruin en krokant. Roerbak dan de 
			rode ui en de sperziebonen een paar minuten mee.
 Roer de kruidenmix uit het pakket en 150 ml water door de kip en 
			laat dit ruim een minuut doorkoken. Voeg als laatste de maïs toe en 
			warm het gerecht nog een minuutje goed door.
 Meng de dressing met 2 eetlepels water en 2 eetlepels olie en schep 
			dit om met de komkommer.
 Meng de crème fraiche met 3 eetlepels water en de salsa uit het 
			pakket. Laat de saus 2 minuten staan. Verwarm ondertussen de 
			maïstortilla’s in gesloten verpakking 30 seconden in de magnetron 
			(op 700 Watt).
 Besmeer de maïstortilla's eerst met een beetje salsasaus, schep er 
			dan 2 eetlepels kip op en tot slot wat komkommersalade. Vouw de 
			tortilla's dicht. Serveer de rest van de salade en de salsasaus er 
			apart bij.
 
			 |