| Meng de 
			marinademix uit de verpakking met 2 eetlepels olie. Meng het gehakt 
			erdoor en laat het 10 minuten marineren. Snipper ondertussen de ui 
			grof en snijd de aubergine en gekookte sperziebonen in stukjes. Verhit een hapjespan of wok zonder olie en bak hierin het 
			gemarineerde gehakt goudbruin en gaar. Schep dan de gesneden 
			groenten erbij en bak nog 4 à 5 minuten.
 Meng de sausmix met 175 ml water door het gehakt-groentenmengsel en 
			breng dit al roerend aan de kook. Doe vervolgens de deksel op de pan 
			en laat het gerecht op laag vuur 10 minuten zachtjes stoven.
 Breng ondertussen in een pan 300 ml water aan de kook. Meng er van 
			het vuur af de couscous met rozijnen en 1 eetlepel olie goed 
			doorheen. doe de deksel op de pan en laat de couscous ca. 5 minuten 
			staan, totdat al het water opgenomen is.
 Serveer de saus over de couscous.
 
 |