| Pel 1 (kleine) ui en 
			snijd hem in kleine stukjes.Voeg er 1 theelepel fijngehakte knoflook, 1 theelepel versgehakte 
			koriander, ½ theelepel zwarte peper en ½ theelepel zout bij.
 Neem telkens 1 eetlepel van het gehakt en draai daar balletjes van.
 Pel de tweede ui, snijd hem in vieren en pureer de parten met 1/8 
			liter water in een foodprocessor.
 Schenk dit uimengsel in een grote pan, doe er 1 theelepel knoflook 
			bij en laat dit op laag vuur 8-10 minuten sudderen.
 Voeg ½ liter water en stuk voor stuk de gehaktballetjes toe; zorg, 
			dat de balletjes elkaar in de pan niet pletten.
 Kook de balletjes ± 20 minuten op middelhoog vuur.
 Voeg dan de tomatenpuree, 1 theelepel fijngehakte knoflook, 1 
			theelepel versgehakte koriander, ½ theelepel zwarte peper en ½ 
			theelepel zout toe en laat nog eens 15-20 minuten koken.
 Serveer de kofta chalow direct met naan en basmatirijst.
 
 |