Romige burrito's met rode paprika (voor 1 pers.)

Ingrediënten voor 1 persoon:

1 bloemtortilla
1 eetl. olijfolie
1/2 kleine rode ui, versnipperd
1/4 rode paprika, fijngesneden
1/2 theel. knoflook, fijngeperst
1/2 blikje (400 g) pintobonen, afgespoeld en uitgelekt
een paar schijfjes jalapenopeper, fijngesneden
2-3 eetlepels roomkaas
1/4 theel. zout
1 eetlepel verse koriander, fijngesneden

Bereiding:

De tortilla in aluminiumfolie wikkelen en in een voorverwarmde oven (180ºC./gasstand 4) leggen. In ong. 15 minuten heet laten worden.
In een kleine koekenpan op een middelhoog vuur de olie verhitten en daarin ui, rode paprika, knoflook en jalapenopeper 2 minuten onder af en toe roeren bakken. Bonen toevoegen en 3 minuten al roerend bakken.
Roomkaas en zout aan de pan toevoegen. 2 minuten onder af en toe roeren opwarmen en als laatste de koriander erdoor roeren.
De vulling gelijkmatig over het midden van de tortilla verdelen, oprollen en meteen genieten!

Voor morgen eet lekker !

 

 

Bron: Allrecipes.nl