| 
			 Snijd het 
			lamsvlees in mooie kleine beetklare stukken en breng het op smaak 
			met zout en peper.  
			Verhit het botervet in een wok en laat het vlees hierin bruin 
			worden. Pel de uien en snipper deze en de knoflookteentjes en bak ze 
			kort mee met het vlees.  
			Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in 
			kleine stukjes. Voeg deze met de kerriepoeder toe aan het vlees. Bak 
			kort en vul het geheel aan met de kokosmelk en de groente of 
			vleesbouillon. Breng het geheel aan de kook en laat het op een 
			regelmatig vuur 60-70 minuten zachtjes koken.  
			Bind na het einde van de kooktijd de lamsschotel met een licht papje 
			van maïzena en breng hem op smaak met zout en peper.  
			Schil de ananas en snijd hem in dunne schijven. Verhit de olijfolie 
			in een koekenpan en bak de ananas erin. Breng hem op smaak met een 
			beetje zout en peper.  
			Serveer de schijven ananas met de lamsschotel direct. Garneer met 
			reepjes peper en kokos. Hier smaakt een beetgare rijst erg lekker 
			bij.  
  |