| Hak de varkensribstukken 
			in de lengte in tweeën, of vraag de slager dit tedoen.
 Braad ze in 2 eetlepels olijfolie in een braadpan aan.
 Maak de knoflooktenen schoon en hak ze grof, evenals de rozemarijn 
			en de
 salie.
 Voeg dit geurige mengsel toe, zout en peper het geheel en giet het 
			glas wijn
 erbij.
 Breng het aan de kook en zet het vuur dan zo laag mogelijk.
 Leg het deksel op de pan en laat 1 uur sudderen.
 Ontpit de olijven, hak ze in stukjes en voeg die, samen met de 
			gezeefde
 tomaten en de tomatenpuree toe.
 Roer goed door en laat nog een half uur sudderen of tot het vlees 
			zacht is.
 Verdeel het vlees over de borden en eet het met stevig brood.
 Wij aten dit met gekookte venkel erbij.
 Naar een recept uit een Italiaans kooktijdschrift.
 
			  
			 
	 
	 |