| Pel de ui en het knoflook 
			en snijd ze fijn. Verwarm de zonnebloemolie in een pan en bak de ui 
			en het knoflook tot ze zacht zijn.Voeg het gehakt toe en bak dit al roerend ca. 5 minuten. Breng het 
			mengsel op smaak met peper, paprikapoeder en zout.
 Voeg de tomaten, tomatenpuree en de rode wijn toe. Bak het geheel 15 
			minuten tot het vlees gaar is. Roer af en toe. Voeg de tijm en de 
			basilicum toe als het vlees bijna gaar is.
 Kook de spaghetti 8-10 minuten in kokend water met zout en olijfolie 
			tot hij beetgaar is. Roer de spaghetti af en toe met een vork.
 Giet de spaghetti af en schep de pasta op warme borden. Schep de 
			vleessaus erop. Garneer het geheel met geraspte Parmezaanse kaas en 
			verse kruiden.
 Serveersuggestie:
 Serveer er warm knoflook- en kruidenbrood bij.
 Variaties:
 Vervang het rundergehakt door varkens-, lams- of kippenvlees.
 Gebruik 3 stengels prei of 8 sjalotjes in plaats van uien, en 
			appelsap of runderbouillon in plaats van rode wijn.
 
			  
			 
	 
	 |