| Pel de ui en snipper hem 
			fijn.Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit de helft van de ui 
			zachtjes ± 2minuten.
 Bak het kerriepoeder even mee.
 Schep de ongekookte rijst erdoor en fruit die in ± 2 minuten glazig.
 Voeg 2½ dl water en ½ bouillontablet toe en kook de rijst in ± 20 
			minuten gaar.
 Vermeng intussen het gehakt met de rest van de ui, de gemalen kokos,
 1 eetlepel ketjap, de sambal en zout en draai er kleine balletjes 
			van.
 Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak de gehaktballetjes in 
			± 5
 minuten rondom bruin.
 Roer de rest van de ketjap, de sherry en de bakgember door het 
			bakvet.
 Laat de gehaktballetjes met het deksel op de pan nog ± 10 minuten 
			sudderen.
 Verdun de ketjapjus met 1½ dl water en geef dit bij de balletjes.
 Serveer er een frisse salade bij.
 
			  
			  
			 
	 
	 |