| Zet de gedroogde 
			paddenstoelen een uur van tevoren in een bakje in het hetewater te weken.
 Smelt de boter met de olie in een stoofpan en bak de blokjes spek 
			daarin.
 Doe de grote blokken kalfsvlees erbij en braad ze tot ze aan alle 
			kanten
 bruin zijn.
 Snijd de ui in snippers en doe die bij het vlees.
 Snipper ook de knoflook en voeg die, samen met de takjes rozemarijn 
			toe.
 Peper en zout de inhoud van de pan en doe de ras-al-hanout erbij.
 Doe de gedroogde paddenstoelen, samen met het weekvocht in de pan, 
			Breng het
 weer aan de kook, doe een deksel op de pan en laat het drie kwartier 
			sudderen.
 Snijd de paddenstoelen in plakjes of stukjes, doe ze in de pan en 
			laat nog een
 half uur sudderen.
 Voeg de room toe, roer goed door en laat nog een kwartier pruttelen.
 Als de saus wat aan de dunne kant is, kunt u dat laatste kwartier 
			het deksel
 schuin op de pan leggen.
 Wij aten dit met stevig Italiaans brood en gekookte sperziebonen.
 Toe:
 Aardbeien met yoghurt met koffiesmaak en een toef slagroom.
 |