| Pureer de garnalen in de 
			keukenmachine en meng er de kwark, de bloem en deketoembar door.
 Voeg naar smaak zout en peper toe en vorm het garnalenmengsel tot 10 
			kleine
 balletjes.
 Snijd de bosuitjes in kleine ringetjes en leg ze in een stoommandje.
 Leg de garnalenballetjes erop.
 Breng in een stoompan 2 dl water met het bouillontablet aan de kook.
 Hang het stoommandje erboven en stoom de garnalenballetjes met het 
			deksel op
 de pan in ± 5 minuten gaar.
 Verdeel de bosui over 2 bordjes en leg de garnalenballetjes erop.
 Roer de maïzena met de sojasaus en de sherry tot een glad papje.
 Voeg dit al roerend aan het stoomvocht toe en blijf roeren tot het 
			vocht
 licht is gebonden.
 Schenk een beetje saus over de garnalenballetjes en geef de rest er 
			apart
 bij.
 |