| 
			 Breek de eieren 
			in een kom en voeg kervel, dragon, bieslook, 1 el water en zout en 
			peper naar smaak toe. Klop de eieren los; klop niet te lang, want 
			dat levert een minder goede omelet op. Zet het eimengsel apart.  
			Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag van 18 cm doorsnee. Bak 
			champignons en knoflook zachtjes 3-4 minuten, totdat de champignons 
			zacht zijn geworden en er vocht is vrijgekomen. Verhoog het vuur wat 
			en bak nog ongeveer 1 minuut totdat het vocht is verdampt. Doe de 
			champignons in een kommetje en zet ze apart. Maak vervolgens de pan 
			schoon met een stuk keukenpapier.  
			Verhit de pan een paar seconden op een hoog vuur. Smelt de boter 
			hierin en draai de pan rond, zodat de hele bodem met de boter is 
			bedekt. Giet het eimengsel in de pan. Bak dit ongeveer 1 minuut, 
			roer voorzichtig met een houten spatel en schuif gestold ei van de 
			randen naar het midden zodat het nog niet gestolde ei gelijkmatig 
			over de bodem wordt verdeeld.  
			Stop met roeren als de omelet een samenhangend geheel is geworden en 
			bak het geheel nog eens 30 seconden totdat de onderkant goudbruin 
			is. De bovenkant van het eimengsel moet net gestold zijn.  
			Verdeel de champignons over de middelste strook van de omelet. Klap 
			één kant van de omelet met de spatel over de champignons en klap de 
			andere kant daar weer overheen. Laat de omelet snel op een 
			voorverwarmd bord glijden en serveer meteen. 
			  
			  
			  
			  
			
	  
			
	  
			 |