| 
			 160 g gekookte 
			rijst  
			3 sjalotjes, gesneden  
			1 teentje knoflook, fijngehakt  
			1/2 kipfilet, in blokjes  
			een handvol in blokjes gesneden wortel  
			een handvol (diepvries) doperwtjes  
			1 theelepel ketchup  
			2 theelepels sojasaus  
			zout en peper naar smaak  
			2 eieren, losgeklopt  
			olie om in te bakken  | 
		
		
			| 
			 Voor de nasi: 
			Verhit een beetje olie in een pan en bak hierin de fijngehakte 
			sjalotjes en de knoflook tot het gaat geuren. Voeg de kip en wortel 
			toe en roerbak tot het gaar is.  
			Voeg de doperwtjes en de gekookte rijst toe en meng goed door. Breng 
			op smaak met sojasaus, zout en peper. Blijf roeren tot de rijst 
			volledig gemengd is en warm is. Zet apart.  
			Voor de omelet: Klop de eieren lichtjes los en breng op smaak met 
			een snufje zout. Verhit een pan met een klein beetje olie. Schenk de 
			eieren erin en bak een dunne omelet. Laat de omelet gaar en bruin 
			worden in de pan.  
			Als de omelet gaar is, doe je de nasi in het midden van de omelet. 
			Vouw de randen van de omelet om de nasi heen als een envelop, en 
			keer de omelet voorzichtig om op een bord. Besprenkel met wat 
			chilisaus of ketchup. 
			  
			  
			  
			  
			
	  
			
	  
			 |