| 
			 75 g Lassie 
			Vluggort 
			2 eetl. olijfolie 
			½ ui, gesnipperd 
			1 teen knoflook, fijngesneden 
			1 pot geroosterde rode paprika (295 g) 
			2 roma tomaten, in parten 
			125 g kabeljauwfilet 
			klein beetje verse basilicum, fijngesneden  | 
		
		
			| 
			 Breng in een pan 
			1 liter water aan de kook. Voeg de gort en wat zout toe, breng 
			opnieuw aan de kook, zet het vuur laag en laat de gort in 15 min. 
			gaar worden. Giet af. 
 Verhit intussen de helft van de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 
			min. Voeg de knoflook toe. Snijd de paprika in stukjes en bak 1 min. 
			mee. Voeg de tomaten toe en bak 3 min. mee. 
			Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. 
			Verhit de rest van de olie en bak de vis op hoog vuur in 4 min. net 
			gaar. Keer halverwege. 
			Roer de gort door de paprika en tomaat, breng op smaak met peper en 
			zout. Doe het geheel op het bord, serveer met de kabeljauw en 
			bestrooi met het basilicum. 
			
			  
			  
			
	  
			
	  
			 |