| 
			 Voorbereiding: 
			Eerst maken we een marinade. 
			 
			Doe in een kom een scheut (olijf)olie 
			Voeg ruim citroensap toe en door goed roeren laten emulgeren met de 
			olie. 
			Zout en peper uit de molen naar smaak en de oregano toevoegen 
			Knijp de knoflook erboven uit, voeg onder voortdurend roeren de 
			mosterd en daarna wat water toe. 
			Spoel de kipfiletjes af met lauwwarm water onder de kraan en leg ze 
			in de marinade. 
			Minstens 4 uur laten marineren. 
			Bereidingswijze: 
			Dep de filetjes wat droog met een stukje keukenpapier, smeer ze 
			royaal in met de pesto en leg ze in een Ovenschaal. 
			 
			Per filet 2 zongedroogde tomaatjes erop leggen en strooi er wat 
			pijnboompitjes over. 
			Laat de kipfilet in 25 minuten in een vooverwarmde oven van circa 
			185 graden gaar worden. 
			
			  
			  
			
	  
			
	  
			 |