| 
			 1 bloemtortilla
			 
			1 eetl. olijfolie  
			1/2 kleine rode ui, versnipperd  
			1/4 rode paprika, fijngesneden  
			1/2 theel. knoflook, fijngeperst  
			1/2 blikje (400 g) pintobonen, afgespoeld en uitgelekt  
			een paar schijfjes jalapenopeper, fijngesneden  
			2-3 eetlepels roomkaas  
			1/4 theel. zout  
			1 eetlepel verse koriander, fijngesneden  | 
		
		
			| 
			 De tortilla in 
			aluminiumfolie wikkelen en in een voorverwarmde oven 
			(180ºC./gasstand 4) leggen. In ong. 15 minuten heet laten worden.
			 
			In een kleine koekenpan op een middelhoog vuur de olie verhitten en 
			daarin ui, rode paprika, knoflook en jalapenopeper 2 minuten onder 
			af en toe roeren bakken. Bonen toevoegen en 3 minuten al roerend 
			bakken.  
			Roomkaas en zout aan de pan toevoegen. 2 minuten onder af en toe 
			roeren opwarmen en als laatste de koriander erdoor roeren.  
			De vulling gelijkmatig over het midden van de tortilla verdelen, 
			oprollen en meteen genieten! 
			  
			  
			  
			
	  
			
	  
			 |